Pimp my tractor

Jag tyckte att det såg en smula tråkigt ut med gamla, slitna dekaler i traktorn. Eftersom dessa dekaler inte gick att få tag i längre (pg a att traktorn är från år 1977 och MF-handlarn tittade på mig som om jag var ett UFO), spenderade jag en del tid framför datorn. Jag fick alltså rita upp dekalerna själv och få dem utskrivna på passande underlag.

Det blev ganska bra, om jag får säga det själv.

Dekal för kraftuttagetDekal för startinstruktionDekal för differentialspärrenDekal för oljanDekal för hydrauliken, före och efter.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.