Renovera ladan, del tio

Den gamla stocken som låg över stenfoten, [schwjilla], var skarvad. Eftersom vi förlängde stenfoten behövdes även stocken förlängas. Bort med gammal skarv – in med ny skarv.

20160427_163537721_iOS

Limträbalken sitter som den ska. Det som saknas är en extra stötta under ena änden av balken. Har tänkt såga till en gran att använda.

 

Plyfa på utsidan stocken för att få en rät linje när beklädnaden skall upp.

 

Den nya väggen är rakar än den gamla. De brädor som är i gott skick återanvänds.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.