Tog upp sena potäter

Eftersom sommaren varit som den varit med konstigt väder hit och dit, hade vi inga stora förhoppningar att få upp en rejäl mängd utav de sena potäterna. Och helt riktigt,  jag kan inte minnas när det sist blev så här dålig skörd. Men så kan det gå om man inte konstgödslar och konstbevattnar utav bara helvete, så att potatisen blir mer eller mindre svart i skalet.

En får äta med andakt, som man gjorde förr.


Under upptagningen hittade jag en gammal hasp och en del utav en hästsko. Eftersom ingen vare sig kört med gödselspridare eller häst i denna hagen under de senaste 60-70 åren, var det hur som helst, ett roligt fynd.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.