Kört sten.

20160322_174322346_iOS»Tjörnboen är treflig och rask» skrev Holmberg. (Man kan klicka på länken ovan).
Just nu känner jag mig varken trevlig eller rask. Jag vaknade klockan 04,00 och var på jobbet klockan 05,30. Gick hem klockan 15,00 och var på går’n klockan 16,30. Vi ska lägga gråsten runt huset och har letat upp en hel del stenhällar från rösen och hagmarkerna. Lastade en skopa full med sten, sedan bar det av hemåt för att lossa. Totalt har jag lyft runt 700 kg gråsten idag. Wiggo var med som sällskap. Hemma passade jag på att blåsa ren traktorn med högtryckstvätten.  Jag tycker att underhåll av maskiner är viktigt. I underhållet ingår det – enligt mig – att maskinerna skall vara rena. När en maskin väl går sönder och behöver repareras är det alltid att föredra att maskinen är ren så man lättare ser och kommer åt att laga, än att behöva tvätta jävelskapet maskinen först.  Morgondagen blir förhoppningsvis en upprepning på denna dag, fast mera sten att kånka med.

Trots en smula längre dag än vanligt, så är jag nöjd. Fastän såmaskinen jag ringde på var såld.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.