Julafton 2016

Klockan 08,00 på julaftons morgon gick barn och vuxna i samlad trupp ner till (Kalvhage-)Qvia för att besöka Tomten. Jag stod på berget en bit innan och räknade till 42 personer. Det verkar bli mer och mer för varje år som kommer. Alla kom upp till sö-huset och fick var sin julklapp. Vissa barn var rädda för Tomten, andra avvaktande, några glada. Klockan åtta är en lagom tid att gå ner. Då börjar det att ljusna men det är fortfarande skumt och dunkelt och den rätta känslan infaller sig bättre än när det är helt ljust.

För information om hur vi byggde sö-huset, läs här.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.