Ny kaninbur

Eftersom en av barnens två kaniner uppvisat klara tendenser till att bli HBTQ/ADHD-certifierad, beslutades det att en större utebur, med två separata rastutrymmen, skulle konstrueras, för att förhindra – i den ena kaninens fall – tunga, påtvingade lesbianaktiviter. Den förra buren som gjordes i ordning är numera bostad åt den svarta homo-kaninen nere i stallet. (ja, jag vet att det är dominansbeteende).

Det tog inte så lång stund innan Wiggo och Elin kom på att att de kunde nyttja den nya buren som koja, där de i godan ro kunde sitta och möla Mariekex, som de stulit utav sin farmor.Konstruktionen består av en stomme i tryckt trä, kompostgaller som nät, och plåt på taknocken. Buren går att öppna på tre ställen; varje gaveldörr samt ett utav gallren. Träet målades sedan i gull-ockra. Den bruna kaninen var överlycklig över att få vara a) ute och b) vara i fred. Medans den svarta jäwln var a) arg över att inte kunna torrjucka mot den bruna kaninen, och b) glad över att vara utomhus.

Annons

2 reaktioner på ”Ny kaninbur

  1. De låter som ni skulle kunna tjäna annonspengar på att lägga ut filmer med den svarta jäwln! Visserligen anses truliga katter vara de allra mest populära djuren på youtube, men torrjuckande kaniner kan säkert tävla i popularitet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.